Trimdag

frissan
Idag har jag varit och hälsat på hos min mammas och systers familj
i huset där jag bodde när jag var väldigt liten.
Som ni ser så har jag blivit trimmad. Inget rufs hindrar synen nu.
Jag blev bjuden på supergoda bullar! Och så träffade jag en väldigt
trevlig pojkhund som jag sprang runt med gården. Och så skällde
jag på en traktor.



Kommentarer:
Postat av: Bosse

Oj va fin du vart. Tänk om min matte kunde göra mig så fin, du vet ju hur jag ser ut nu, som en luspudel. Det tog flera dagar innan jag ville gå ut bland andra hundar. Nu försöker jag intala mig själv att det inte spelar någon roll hur jag ser ut, det är ju insidan som räknas!!! Men du kan ju hälsa din matte att jag är tacksam för att hon inte satte in någon bild på mig
när vi var och badade sist.

2006-07-24 @ 15:36:21
Postat av: Trixi

Det ÄR insidan som räknas. Jag bryr mig inte om hur du ser ut på utsidan och matte säger att du ser fin ut förutom att huvudet är lite tjockt. Matte säger också att hon tog några bilder på dig på badturen men på alla bilder så vände du bort huvudet så man bara såg baksidan.

2006-07-24 @ 15:46:07
Postat av: Bosse

Ja det är ju bra att du inte bryr dig hur jag ser ut, själv tycker jag nog att det är rätt kul att ränna ute på byn med en så snygg tjej som du. Naturligtvis skulle jag gilla dig lika mycket om du tappade pälsen eller vart tandlös, men lite stolt måste jag erkänna att jag är när vi är ute å du skäller ut alla andra beundrare. Å vad gäller bilderna så var det ju medvetna bortvändningar av huvudet, jag ville helt enkelt inte att det där runda ögat skulle glo och klicka på mig när jag var så eländig, men vänta bara, snart är jag mitt rätta jag och då ska jag possera.

2006-07-24 @ 17:43:35
Postat av: Coffee

Ja, fin blev du, fast jag tycker du är söt otrimmad också! Och du gör dig så bra på foto också. Själv blir jag sällan så vacker som jag är i verkligheten..
Jag har också varit och hälsat på där jag föddes idag. Min matte passade mina nya halvsyskon. Själv fick jag leka med kompisen Cola i en av hundgårdarna, det var rätt kul.

2006-07-25 @ 23:03:52
Postat av: Trixi

Hej Coffee. Matte har visat mig bilden av dig på din mattes blogg. Du är jättesnygg med glansig päls och häftig svans! Och jag kan tänka mig att du ser ännu snyggare ut i verkligheten!

2006-07-28 @ 12:50:44

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits