Bortbjuden-dag

middag
Jag har varit borta på middag idag, med god mat och trevligt sällskap.
När det var dags för uppbrott ville jag stanna över natten, det kändes
tungt att ge sig ut i kylan och jag hade det så mysigt där jag låg i soffan
under täcket. Men värdfolket ville i säng så det var bara att pallra sig
hemåt...

Kommentarer:
Postat av: Coffee

Ja, det ser mysigt ut! Fick du något gott att äta? Jag får bara hundmat jag, och ibland slicka mattes tallrik innan den går i diskmaskinen. Fast jag snokar rätt på godbitar ute ibland... det gjorde jag i går, och sen spydde jag upp alltihop på hallmattan just när matte satt och drack kaffe med sin kompis... hon blev inte glad.
Ha det bra! Coffee

2006-02-03 @ 09:39:31
Postat av: Trixi

Det var en lyckad kväll, men en sak som förbryllar mig var att Tant H, som jag myste med, luktade så konstigt i ansiktet och när jag skulle pussa henne smakade det som papper. Och sedan, rätt som det var, så var hon som vanligt igen.
Det är hemskt att kräkas! jag har gjort det bara ett par gånger - peppar peppar ...

2006-02-04 @ 09:52:17
Postat av: Anonym

Trixi,jag blir alldeles förbryllad! Den där gubben som du ligger med i soffan har jag stött på här hemma då och då. Visst har jag känt att han luktar märkligt likt matte, men ansiktet är ju så märkligt och som du säger, luktar det papp!! Men nu säger du att Det ÄR matte du ligger med i soffan??!! Jag fattar ingenting. Bosse

2006-02-04 @ 11:22:46
Postat av: Trixi

Bosse, kära vän, nästa gång du stöter på gubben, ta tag i hakan med tänderna och dra så får du se vad som händer, hihihi.

2006-02-04 @ 11:38:29
Postat av: Coffee

Idag är det katten som bor här som kräks. Fast han kan ju skylla sig själv, han går och äter på mattes blommor! Så dumt skulle jag aldrig bära mig åt! Matte sa att det var tur att hallmattan var borttagen (efter mitt kräkande) så hon slapp matt-tvätt - sen åker hon iväg med husse och kommer tillbaka med en alldeles ny matta som hon lägger i hallen! (Grönrandig, passade fint till min soffa.) Är dom kloka, människorna?

2006-02-04 @ 15:42:42

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits