Höstdag



Bosse och jag satt på altan idag och kollade på fotbollsmatch nere på ängen.
Det har varit en vacker,  solig dag men aningen kall så vi tog på oss
halsdukarna för att inte bli förkylda.


Kommentarer:
Postat av: Coffee

Oj, snyggt med halsdukarna! Jag måste be min matte att jag också får en när det blir kallt här nere.
Nu är det bara svalt och skönt. Lite vitt i gräset som är skönt att rulla sig i morgnar och kvällar.
-Sånt där galler har vi här i huset också. Både vid öppningen i häcken där man går ut och in - matte ska snickra grind men än har jag då ingen sett - och numera också för trappan upp till andra våningen. Matte upptäckte nämligen att jag börjat smita upp och tugga lite på kattmaten som finns där uppe. Jag begriper inte hur hon kunde veta att det var jag, förresten. Det kunde väl lika gärna ha varit kattskrället som bor här?

2005-09-18 @ 00:09:06
Postat av: Trixi

Tänk så mycket skojigare livet skulle vara utan galler! Om jag hade lite längre ben skulle jag hoppa över gallret på altanen och oj! så jag skulle gräva i blomrabatterna. Och jag skulle jaga grannens feta katt! Brukar du jaga katten som bor hos dig?

2005-09-18 @ 21:53:40
Postat av: Coffee

Nej, jag nosar bara lite på honom ibland. I början höll han sig långt ifrån mig, men nu har han fattat att jag är snäll, så nu går han lugnt till och med under magen på mig! Och kan du tänka, när matte kommer från jobbet och ska gosa med mig så kommer han och sätter sig intill så hon måste klappa honom med en hand! Då blir ju bara en hand över till mig! Ibland fräser han åt mig och slår efter mig med sin tass, men jag ignorerar det. Inget attbry sig om, tänker jag.
Det retliga är att han får vara med matte på övervåningen, det får inte jag. Kan du begripa hur det kan vara på detta viset?

2005-09-19 @ 18:18:24
Postat av: Trixi

Så orättvist!
Om inte katten fanns kanske du skulle få vara med där uppe? *blink blink*

2005-09-20 @ 07:44:42
Postat av: Smilla

Åhh Trixi.. typiskt att du har så korta ben!! Jag har ju lite längre ben och jag hoppas som en "guttaperkaboll" över alla våra grindar säger matte! Matte säger att jag absolut inte får hoppa över och äta kattmat, leta igenom sopor osv.. Men hur i hela fridens namn ska jag då få tag på den undrar jag?? Ibland tror jag att matte inte är så smart.. Jag förstår inte vad hon klagar över, jag hoppar ju tillbaka när jag är klar!! Nosgnugg/ Smilla


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits